Quiénes somos
Nuestra historia

La inmobiliaria del barri del Poble Sec abasta la zona situada de la Plaça Espanya i la seva Fira, fins al carrer Josep Carner, i de la Avinguda del Paral·lel fins a la muntanya de Montjuïc.

Las vivendas en aquest barri estan molt ben comunicadas, a pocs minuts del centre de la ciutat i de les platges de La Barceloneta, es troba aquest barri que ofereix un important ventall d´establiments d´oci al mateix temps que dóna varietat de serveis i tranquil·litat als seus residents.

L'oficina del carrer Blai número 10 és la segona oficina del grup que es va obrir al barri del Poble Sec a finals dels anys 90. Inicialment, l'oficina es va ubicar al carrer Nou de la Rambla 149 i més tard al carrer Roser 31, passant a l´actual ubicació a principis del 2010.

Un equip humà format per 5 professionals amb un alt nivell d´experiència immobiliària al barri i que fan de l'estreta relació amb els veïns i el compromís amb el bon servei i la seva feina, la garantia dels bons resultats.

Són ja més de 28 anys de la nostra presència al barri, fet que li garanteix un servei experimentat que li proporcionarà la solució immobiliària que pugui necessitar

Nuestro equipo
Quién es quién

Joaquín Sánchez Gudiño
Franquiciado
Sergi Jove
Responsable
Juan Bocanegra
Colaborador
Jose Alonso
Colaborador
Federico Torrens
Franquiciado
Franquiciado
Pisos Poblesec Mar Sl
Calle Blai, 10 Loc 3 08004 Barcelona (B)

Franquiciado
Pisos Poblesec Mar Sl
Franquiciado
Pisos Poblesec Mar Sl

2024 Franchising Ibérico Tecnocasa S.A. - CIF A60592367 - C/ Pallars, nº 1-3 Parque de Negocios Mas Blau II, El Prat de Llobregat (Barcelona-España). Red en franquicia - Cada sociedad franquiciada tiene su propio titular y es independiente del franquiciador.

Política de privacidad | Aviso legal | Pólitica de las Cookies | Información al consumidor |

Tecnocasa, una empresa del Grupo Tecnocasa